Om Elisabeth & Retrofeel

Fordi dit hjem er din rede, dit beskyttelsesrum og din powerstation.

lænestol_personligindretning_retrofeel

Hos Retrofeel får du inspiration til at opgradere hyggen og personligheden med enkle midler og stor effekt. Med fokus på kreativitet og genbrug skaber vi sammen præcis det hjem, der er perfekt for dig og dine.

Genbrug og kreativitet med Retrofeel.

Jeg giver dig tips og tricks til at dyrke din egen stil. Personlig indretning på budget og uden præstationsangst.

Jeg hedder Elisabeth og du er lige nu hos Retrofeel. Her hos mig handler livet om genbrug og kreativitet, farveglæde og loppefund, personlighed og bæredygtighed.

Retrofeel er min personlige version af tressernes og halvfjerdsernes form- og farvesprog.

Det er hygge, nostalgi, farveglæde, passion for personlig indretning og stil. Her er der fokus på fortidens kvalitet og design. Kærligheden til både flowerpower og klassisk dansk design er tydelig hos Retrofeel. Jeg kreerer unika varer til børn og bolig. Jeg syr, strikker, hækler, klipper og maler. Ikke to varer er ens og de er alle håndlavet med omhu.

Retrokrus_retrofeelGenbrug og upcycling er en vigtig del af konceptet. Der findes så mange fantastiske ting i verden allerede, lad os dog bruge dem. Jeg elsker at bevæge mig rundt i loppeland og grave skatte frem til dig. Hånddrejet keramik, farveglad porcelæn, vintage tekstiler og andet retronips er blandt mine favoritter.

Jeg åbnede min første butik Flisas Flid i 2011 og har siden fået de erfaringer som selvstændig, der nu er baggrund for Retrofeel.

Retrofeel er flyttet på landet og kan besøges når skiltet er ude eller efter aftale.

Kundeudtalelse:
Jeg har gennem flere år jævnligt været kunde hos Elisabeth i hendes loppe- og genbrugsunivers, som altid byder på fristelser for en som mig, der elsker at omgive mig med flotte gamle og finurlige sager, der kan give mit hjem sjæl.
Jeg er særligt vild med, at man hos Elisabeth også finder andet end de mainstream populære retroting, som alle andre har.
Desuden har hun et særligt blik for at spotte de mest fantastiske genbrugsideer – og dele ud af dem
Sidst, men ikke mindst, vil jeg fremhæve, at det altid er en rigtig hyggelig stund at besøge hendes butik – og kundeservicen er helt i top!
af Mette Belling Skov

Tyske vaser.

Jeg hedder Elisabeth og jeg er en nørd…….. En retronørd.
Tyske_vaser_retrofeel
Kilde: Blue Ram på Etsy

Jeg er vild med tyske vaser fra især tresserne og halvfjerdserne. Alle faconer, størrelser og farver, jo flere farver jo bedre. Et utal af både vest- og østtyske fabrikanter lavede fantastisk keramik helt op til firserne. Og vi er efterhånden en del vasenørder. Jeg er hverken storsamler eller ekspert, men lidt hænger der jo ved. Jeg er med i et par facebookgrupper med nogle af de store og det er sjovt. I modsætning til så meget andet på facebook svømmer grupperne her over med entusiasme, hjælpsomhed og godt humør. Med én undtagelse: folk der pakker dårligt. Det er en dødssynd. Til kæmpe fordel for dig er jeg nu ekspert i at sende skrøbelige varer med posten, der SKAL hele frem.

Jeg er også vild med dansk keramik og italiensk keramik og skandinavisk retroporcelæn og… Men det er en helt anden historie til kommende blogindlæg.

Kundeudtalelse:

Retrofeel er ikke bare en forretning – bagved står en fantastisk kvinde som jeg nu tænker på som min ven.

Elisabeth har sans for de hyggelige detaljer i indretningen af et hjem og så er servicen helt i top!

af Leah Sejrup

Min vej hertil i punktform:

  • livslang kreativ interesse
  • brug hvad du har-filosofi
  • uddannet socialpædagog
  • stressramt
  • selvstændig
  • autodidakt retronørd

Jeg brænder for personlig indretning og stil og vil elske at dele med dig.